Week van de VG-GGZ

Werken bij Triade

Er kan veel meer.
Want samen kunnen we meer.

Heb je een MZ-diploma, niveau 3 of 4 en bied je duidelijkheid en structuur? Ben je een stevige persoonlijkheid die graag, samen met de client, doelgericht te werk gaat? Dan kun jij collega worden bij Triade! Je bent één van de belangrijkste personen in het leven van onze VG-GGZ-cliënten (met een verstandelijke beperking en/of een psychische problematiek). Elke cliënt heeft een specifiek ondersteuningsplan en jij bent degene die ze daarin dagelijks begeleidt bij hun activiteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Triade? Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht.

VG-GGZ vacatures

Begeleider VG-GGZ

Ben jij in staat om vanuit een sensitieve benadering aan te sluiten bij de ondersteuningsbehoeften van onze cliënten? Lees meer

Begeleider volwassenen met een lichte beperking

Maak jij de overstap naar maatschappelijk relevant werk in een moderne omgeving? Lees meer

Persoonlijk ondersteuner volwassenen met een beperking

Wil je graag meebouwen aan een team nieuwe cliënten en collega’s? Hierbij jouw visie en ervaring inzetten? Lees meer

Methodieken en behandelmodellen

Bij Triade werken we binnen de doelgroep VG-GGZ met de bewezen methodieken Triple C en BOL/EIM. Triple C staat voor competentie, cliënt en coach, waarbij we een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aangaan met de cliënt. We zorgen samen met de cliënt voor een betekenisvolle daginvulling. We focussen op wat mensen zelf kunnen, niet op het probleemgedrag. Beide methodieken versterken de eigen kracht en regie van de cliënten. Lees meer


Het verhaal van: Mariska, persoonlijk ondersteuner GGZ

Mariska de Jonge werkt op GGZ woonlocatie Kick Wilstraplantsoen. In dit verhaal vertelt ze over haar loopbaan binnen Triade en het werken met clienten met schizofrenie. "Onze bewoners hebben veel verschillende talenten. We halen dat graag bij hen naar boven. Zo zijn er bijvoorbeeld bewoners die prachtig kunnen schilderen! Het is echt een heerlijke plek hier."

Het verhaal van: Nanda, meewerkend team coördinator

Nanda van den Berg werkt op VG-GGZ woonlocatie het Karveel. In dit verhaal vertelt ze over haar werk en haar passie voor deze specifieke doelgroep. "Het contact met de cliënten is altijd oprecht en eerlijk, het is zo’n spiegel. Wanneer er iets niet goed gaat, moet ik bij mezelf te rade gaan. Ik werk vanuit mijn gevoel en straal dat ook uit. Geen dubbele agenda, geen ruis, what you see is what you get. Ik ben niet bang aangelegd en lach veel. Dat helpt me."
Lees meer