Week van de MVG

Werken bij Triade

Er kan veel meer.
Want samen kunnen we meer.

Heb je een MZ-diploma, niveau 3 of 4, inclusief een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En ben je een stevige persoonlijkheid die graag heel doelgericht te werk gaat? Dan kun jij collega worden bij Triade! Je bent één van de belangrijkste personen in het leven van onze MVG-cliënten (met een verstandelijke beperking of een psychische stoornis). Want elke cliënt heeft een specifiek ondersteuningsplan en jij bent degene die ze daarin dagelijks begeleidt bij hun activiteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Triade? Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht.

Een wereldse beleving dicht bij huis

Binnen Triade Vitree gaan we op één van de MVG locaties* gebruik maken van de Sensiks©. De Sensiks is een multi-sensorische belevingscabine waarin al je zintuigen kunnen worden geprikkeld. Behalve dat je dan bijvoorbeeld beelden ziet van het strand, voel je ook de wind door je haren, ruik je de zee en voel je de warmte van de zon op je gezicht. Een multi-sensorische beleving. Lees meer


Zorgorganisatie Triade enthousiast over nieuw Meerzorgbeleid in langdurige zorg

Geen cliënten meer gedwongen vastbinden (fixatie), grotere tevredenheid van ouders, meer zelfvertrouwen bij begeleiders en een lager ziekteverzuim. Dat zijn de mooie resultaten van een proeftuin met een nieuwe vorm van Meerzorg bij Triade. Lees meer

Het verhaal van..

"Elke dag is anders. Elke cliënt is anders. En elke cliënt is elke dag weer anders. Wat hetzelfde blijft? We zijn allemaal mensen." Lees het verhaal van Lindy Kooij, persoonlijker ondersteuner op MVG locatie De Geldersehout.
Lees meer

Methodieken en behandelmodellen

Bij Triade werken we binnen de doelgroep MVG met de bewezen methodiek Triple C. Triple C staat voor competentie, cliënt en coach, waarbij we een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aangaan met de cliënt. We zorgen samen met de cliënt voor een betekenisvolle daginvulling. We focussen op wat mensen zelf kunnen, niet op het probleemgedrag. Lees meer


Op locatie: Espelerweg

Winterwonderland aan de Espelerweg in Emmeloord.

Tiemetje de Boer laat er geen misverstand over bestaan. "Ik voel me thuis op deze MVG-locatie. Ik hou van de uitdaging, geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo aantrekkelijk. Natuurlijk is er af en toe sprake van gedragsproblematiek, maar ik word blij wanneer ik zie dat kleine dingen soms groot succes brengen. We proberen hier altijd de mens achter het gedrag te zoeken en leren kennen. Liefde en passie vormen wat mij betreft de basis."
Lees meer

Op locatie: AC Vormtweg

We staan in een schuur aan de Vormtweg op Urk.

De herdershond van de buren wordt weggestuurd. Emile van der Zee is vanaf het begin bij de locatie betrokken. "Ik werkte aan de Buizerdweg en werd gevraagd voor een projectgroep die de realisatie van een MVG locatie op Urk ging onderzoeken." Later werd de vraag gesteld of ik er zelf niet wilde werken. Zo is het een beetje ‘mijn kindje’ geworden. De doelgroep komt van het Ankerpad, vijf minuten rijden van hier."
Lees meer

Op locatie: AC Ankerpad

Het sneeuwt.

De wereld aan het Ankerpad kleurt langzaam wit.

Amber Brands en Fagner ten Hove zijn duidelijk wanneer ik ze vraag wat je nodig hebt om met deze doelgroep te werken. In ieder geval geduld, creativiteit en het vermogen mee te bewegen met de cliënten. Je moet er ook een beetje voor in de wieg gelegd zijn.

Lees meer