Bij Triade zorgen we voor onze cliënten, voor elkaar en voor vertrouwen.

Jouw cliënten of je collega's zien je als een rots in de branding. Dankzij jou krijgen mensen meer invloed op hun eigen leven en kunnen ze zelfstandiger functioneren. Dankzij jou kunnen ze zich beter ontwikkelen en krijgen ze een gelukkiger leven. En dankzij jou wordt het dagelijkse werk van je directe (maar ook indirecte) collega's een stuk aangenamer. Weet dat we daarom achter je staan als je met nieuwe uitdagingen in je werk te maken krijgt. Want zoals wij rekenen op jou, mag jij datzelfde ook verwachten van ons.

Zelforganisatie

Bij Triade is besloten zelforganisatie breed in de organisatie door te voeren. Dit gebeurt op initiatief van de teams. Zij kunnen zichzelf aanmelden om, zoals dat bij Triade heet, ZOT (Zelf Organiserende Teams) te worden. Met deze teams wil Triade de zorg aan cliënten verbeteren. Het primaire proces, de zorg aan cliënten, wordt centraal gesteld en krijgt regelruimte en regie. Zorgmedewerkers staan het dichtst bij de cliënt. Zij kunnen het beste bepalen wat er nodig is voor de cliënt.

De teams worden ondersteund door teamcoaches, ervaren Triade medewerkers die intern worden opgeleid om teams bij het ZOT proces te ondersteunen. Triade is volop in ontwikkeling en zet met ZOT in op meer betrokkenheid en werkplezier van medewerkers en daarmee een hogere cliënttevredenheid.

Een toekomst waarin je belangrijk bent voor anderen

Triade biedt verschillende mogelijkheden waarin je een belangrijke invloed hebt op de kwaliteit van het leven van je cliënten.

 • Betaalde werkplek
  Wij zoeken regelmatig mensen met een van de volgende opleidingen:
  - MBO-niveau 3 en 4: MZ of MZ/VIG
  - HBO: Social Work (voorheen SPH), uitstroom JZ of GGZ-agogisch
  - WO: Orthopedagogiek of (ontwikkelings)Psychologie
  - Flexwerken
 • Stage
 • Vrijwilligerswerk

Triade heeft jou veel te bieden

Naast je salaris krijg je een flink aantal leuke extra’s als je bij ons komt werken, zoals:
• Korting op kunst en cultuur via Cultuur Werkt!
• Korting bij grote zorgverzekeraars.
• Vijf keer per jaar een coachingsgesprek.
• Sporten en producten kopen met belastingvoordeel via FiscFree.
• Verschillende interne trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden.