Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats?

Bij Triade ben je van harte welkom als stagiair! Triade biedt een goed leerklimaat met stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg. Bij ons maak je kennis met het beroepenveld gehandicaptenzorg of psychiatrie. 

Een toekomst waarin je belangrijk bent voor anderen

Een stage is de ideale manier om Triade goed te leren kennen en te ervaren hoe het is om met verstandelijk gehandicapten te werken. Als je zelf ideeën en inzichten hebt over het vergroten van de levenskwaliteit van verstandelijk gehandicapten, biedt Triade je vele mogelijkheden om dat in de praktijk te brengen.

"Het zijn prachtige mensen waar je mee werkt."
Benieuwd naar de ervaringen van andere stagiaires? Lees hier het interview met Triade medewerkers Marlon Souwman (25) en Romy Borgh (23), beiden begonnen als stagiaire en inmiddels resp. Begeleider en Begeleider Specifieke Doelgroepen bij Triade.

Klik hier voor een actueel overzicht van onze stageplaatsen.

Snuffelstage of vrijwilligerswerk

Moet jij voor jouw school of opleiding een snuffelstage of vrijwilligerswerk doen? Dan kan het hele schooljaar bij Triade. Wij noemen dit vrijwillige stage en bieden dit aan in twee vormen:

Vragen over de snuffelstage of vrijwilligerswerk? Neem contact op met Lyda van der Wal, Coördinator Afdeling Vrijwilligers Triade, via 0320 28 09 25 of vrijwilligers-triade@triade-flevoland.nl.

Contact en meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen omtrent het stage lopen bij Triade. Heb je een vraag die er niet bij staat, neem dan contact op met onze HR service via (0320) 28 09 25 of stage@triade-flevoland.nl.