Uitdagende vacature gezien? Grijp dan meteen je kans!

Heb je een uitdagende vacature gezien die bij je past? Reageer dan via de “Solliciteer”- knop onderaan de pagina van de betreffende vacature. Vul vervolgens het sollicitatieformulier in en laat je motivatiebrief en CV achter via 'bijlage uploaden'. Na verzending van jouw sollicitatie ontvang je per email een ontvangstbevestiging.

Je sollicitatie komt binnen bij onze HR-afdeling. Zij zorgen ervoor dat je brief en CV na de sluitingsdatum bij de verantwoordelijke medewerker terechtkomt. Vervolgens wordt je sollicitatie beoordeeld en hoor je zo snel mogelijk per e-mail of we je zullen uitnodigen voor een gesprek.

Vindt dat gesprek plaats en verloopt dat positief dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en een definitieve aanstelling. Voordat je bij ons in dienst komt hebben we trouwens nog wél een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nodig en checken we je referenties en diploma’s.

Vragen?
Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature wordt genoemd. Voor algemene vragen over werving & selectie of over de voortgang van de procedure kun je contact opnemen met de HR-afdeling Werving & Selectie via telefoonnummer 0320 – 28 09 25.

Eerst zeker weten of het klikt?

Je kunt op verschillende manieren met ons kennismaken.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Triade, maar heb je nog een aantal vragen? Wil je misschien alvast de sfeer bij onze organisatie komen proeven? Of wil je graag in de zorg werken, maar beschik je nu (nog) niet over de juiste diploma’s?

Dan kun je jezelf aanmelden voor een speeddate. Je kunt dan gedurende een half uur je vragen stellen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden binnen onze organisatie. Interesse? Stuur dan je CV met een korte toelichting naar sollicitatie@triade-flevoland.nl.

We organiseren overigens ook regelmatig kennismakingsgesprekken voor zij-instromers.

Klik hier voor een overzicht van ons actuele vacatureaanbod.