Werken bij Triade

Werken in de zorg, het is jouw passie, en je bent nu op zoek naar een andere baan?

Bekijk ons actuele vacatureaanbod

Er kan veel meer. Want jij kunt meer.

Triade helpt mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Thuis, op school of bij het werk. Dát maakt het leven waardevol. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Kijk welke vacatures er zijn. Ook als je nog niet kunt kiezen welke doelgroep jouw voorkeur heeft. Je kan dan instromen in de flexpool. Of wat je als vrijwilliger kunt bijdragen aan het leven van cliënten.

Kom kennismaken!

Heb je interesse in een baan bij Triade, maar heb je nog een aantal vragen die je eerst wilt stellen? Of wil je graag binnen de zorg werken, maar heb je (nog) niet de juiste diploma’s? Dan kan je je aanmelden voor een speeddate. In een half uurtje tijd kan je jouw vragen stellen en kijken we samen naar mogelijkheden binnen onze organisatie.

Ook organiseert HR kennismakingsgesprekken voor zij-instromers.

Interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV met korte toelichting per mail: sollicitatie@triade-flevoland.nl. Vervolgens nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Bekijk hier ons actuele vacatureaanbod.

Triade als werkgever

Vacatures

Werken in de zorg, u bent er voor opgeleid en bent op zoek naar een andere baan? Dan zijn we op zoek naar u!

Bekijk ons actuele vacatureaanbod

Vrijwilligerswerk

Iets betekenen voor een ander, samen plezier maken of ondersteunen bij activiteiten. Onze vrijwilligers maken het verschil en zijn voor ons en onze cliënten van onschatbare waarde!

Bekijk ons actuale vacatureaanbod

Flexwerken

Wil je niet gebonden zijn aan één werkplek en wil je meer afwisseling in je werk? Ga dan flexwerken binnen één van onze drie regiopools!

Klik hier voor meer informatie

Stages

Ervaring opdoen in de zorg? Een stageplek bij Triade geeft je de kans kennis te maken met het beroepenveld gehandicaptenzorg of psychiatrie. Je bent van harte welkom!

Bekijk de stageplaatsen