Werken bij Triade

Werken in de zorg, het is jouw passie, en je bent nu op zoek naar een andere baan?

Bekijk ons actuele vacatureaanbod

Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer

Triade helpt mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Thuis, in de vrije tijd, of bij het werk. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Dát maakt het leven waardevol. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Bij Triade zijn er veel mogelijkheden om je talenten, ideeen en visie over het werken in de zorg in de praktijk te brengen. Als betaalde medewerker in de zorg, in een vrijwilligersfuctie, of als stagiaire. Er zijn zelfs mogelijkheden om in een zogenaamde flexpool in te stromen, mocht je nog niet precies weten welke doelgroep je voorkeur heeft. Klik op één van de tegels hieronder en neem alvast een kijkje bij de vacatures.

Kom kennismaken!

Heb je interesse in een baan bij Triade, maar heb je nog een aantal vragen die je eerst wilt stellen? Of wil je graag binnen de zorg werken, maar heb je (nog) niet de juiste diploma’s? Dan kan je je aanmelden voor een speeddate. In een half uurtje tijd kan je jouw vragen stellen en kijken we samen naar mogelijkheden binnen onze organisatie.

Interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV met korte toelichting per mail: sollicitatie@triade-flevoland.nl.