Mensen maken Triade

Cliënten, familie, verwijzers, zorgpartners, overheid en medewerkers maken samen wie we zijn als zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdzorg en GGZ (beschermd wonen). Wij zijn er daarom ook voor u. Samen met alle professionals maken wij het mogelijk om de beste zorg te bieden voor onze cliënten.

Een vaste oplossing bestaat niet voor onze cliënt. We hebben als zorginstelling te maken met mensen en daarom is maatwerk en de cliënt centraal zetten ons uitgangspunt. Daar hebben we u hard bij nodig.

Graag komen we hierover met u in gesprek. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze samenwerking? Neem direct contact op met de juiste afdeling:

Voor gemeenten en zorgkantoor
Onze afdeling Zorgcontractering kunt u mailen op zorgcontractering@triadevitree.nl of telefonisch bereiken via onze receptie op 0320- 28 09 25.

Voor verwijzers
Bel het Klant Contact Centrum voor direct contact met onze plaatsing en aanmelding consulenten, tel. 088-32 32 132.
Ons Expertisecentrum kunt u bereiken op expertisecentrum@triade-flevoland.nl

Voor cliënten
Cliënten met vragen over zorg kunt u tevens direct doorverwijzen naar ons Klant Contact Centrum, tel. 088-32 32 132.
Onze medewerkers staan ze graag te woord.

Voor meer informatie over onze expertise en een compleet overzicht van onze diensten verwijzen wij u graag naar onderstaande links.

Crisisopvang
 

Begeleid wonen:

Zorg thuis:

Hulp bij dagbesteding of werk:

Hulp bij activiteiten

De jeugdhulp van Triade heeft zich per 1 januari 2018 aangeloten bij onze fusiepartner, jeugdhulporganisatie Vitree. Klik hier voor een overzicht van hun hulpaanbod.