Extra frisse lucht en lichamelijk beweging

Ja, natuurlijk doneer ik
Extra frisse lucht en lichamelijke beweging zijn erg belangrijk voor het welzijn van onze cliënten aan de Sieradenweg in Almere. Met voorzieningen om buiten aan sport en spel te doen, verbetert het woongenot en de kwaliteit van leven. We zijn op zoek naar trampolines, schommels en een pannakooi. We hebben een bedrag van 20.249 euro nodig om deze wens te realiseren.

Trampolines

We zijn op zoek naar drie trampolines met de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Denk daarbij aan een net dat ervoor zorgt dat onze cliënten er niet vanaf kunnen vallen. De kosten bedragen 649 euro per stuk.

Schommels

Met drie schommels maken we onze cliënten erg blij. We zoeken schommels van robuust stevig en veilig hout, waarvan 1 geschikt is om liggend te schommelen. Totaal kost dit 4.500 euro. Voor de veiligheid van de cliënten, zou het daarnaast super zijn als er rubberen tegels onder gelegd kunnen worden.

Voetbal en basketbal

De pannakooi die hieronder benoemd wordt is inmiddels geadopteerd. Lithos en Zenzo maken de pannakooi mogelijk.
 
Er bestaan pannakooien met voorzieningen voor basketbal. Op die manier kunnen de bewoners van de Sieradenweg zich uitleven met voetbal en basketbal. De kosten hiervoor zijn 15.100 euro.