Voelt u zich als maatschappelijke organisatie, bedrijf, school of gewoon als persoon betrokken bij het werk van Triade? Help dan mee! Dan doet u niet alleen iets goeds voor de samenleving. U onderscheidt u ook van uw concurrentie en krijgt er heel wat voor terug…

Sponsoring of donatie
De blokhut schilderen, speelgoed leveren voor ons kinderdagcentrum, of meebetalen aan een speciale computer voor onze cliënten (zoals momenteel bij Zeedauw in Almere). Natuurlijk zijn er bij Triade talloze wensen voor de extraatjes die niet uit het normale budget betaald kunnen worden. Materiaal, geld, kennis en contacten: op diverse wijzen kunt u ons steunen. Neem contact met ons op via 088 32 32 132 of 0320 – 280 925 (bestuursbureau).

Vrijwillige inzet als teamuitje
Steekt u graag de handen uit de mouwen? Een schuurtje opknappen, een tuin aanleggen of een dagje op stap met onze cliënten. Triade is er enorm mee geholpen en het levert u ongetwijfeld voldoening op. Klussen zijn er het hele jaar door en zijn bijvoorbeeld leuk als teamuitje! Kijk voor een overzicht van

Sponsoring met tegenprestatie - onze diensten
Een archief opruimen, een mailing in enveloppen steken of inpakwerkzaamheden. ‘Klusjes’ die vaak blijven liggen, terwijl ze wel moeten gebeuren! Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nemen dit werk graag uit handen. Zo kunnen uw medewerkers zich volledig richten op hun hoofdtaken en onderneemt u heel praktisch maatschappelijk verantwoord. Bovendien krijgt u er een aantal geweldige en betrokken collega’s bij! Veel moeite kost het niet. De jobcoaches van Triade brengen bedrijven in Flevoland (en omgeving) en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag samen. Op zoek naar iets wat ‘eerlijkgemaakt’ is? Een eerlijk cadeau, of een mooi relatiegeschenk. Triade heeft het! En hebben we het nog niet, dan kunnen we het op maat voor u maken. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

ANBI
Triade is door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Wilt u daarover meer weten? Download dan onze ANBI gegevens.