Genoeg bewegen, goed eten en voldoende ontspanning. Het zijn de belangrijkste ingrediënten van het Triade vitaliteitsprogramma. Het doel: cliënten én medewerkers helpen om gezond te leven.

Gezonde voeding als basis
Gezond leven begint met gezond eten en drinken. Het menu op onze woonlocaties is gevarieerd en evenwichtig. Cliënten die zelfstandig wonen stimuleren we om gezond te koken. Verstandelijk gehandicapten met overgewicht helpen met een zogenoemd ‘stippendieet’ hun gewicht te verlagen. Gekleurde stippen op etenswaren maken het hen makkelijker om een gezonde keuze te maken. Ook cliënten met extreem overgewicht (morbide obesitas) begeleidt Triade naar een gezondere leefstijl. Om clienten en medewerkers handvaten te bieden, zijn we het project Vet lekker! gestart. Bekijk de video onderaan deze pagina voor meer informatie.

Gezonde medewerkers zijn goud waard
Triade wil graag dat haar medewerkers lekker in hun vel zitten. Want gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie. Als je gezond leeft en je goed voelt, werk je met meer plezier en presteer je beter.
In ons bedrijfsrestaurant kiezen we voor gezonde voeding en we brengen onze medewerkers graag in beweging. Met bewegingsactiviteiten in de buitenlucht, een jaarlijks volleybaltoernooi en deelname aan de SDB Zorgmarathon bijvoorbeeld. Ook kunnen medewerkers met belastingvoordeel naar de sportschool.