Over ons

Over onze organisatie

Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. We bieden beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of school.

Meer informatie

Onze expertise

Samen met u kijken we naar de vragen en of behoeftes op het gebied van zorg en ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor onderzoek, advisering, behandeling en preventie.

Meer informatie

Bestuur en toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op de gehele organisatie, waar de Raad van Bestuur het dagelijks toezicht op de organisatie op zich neemt. Voor namen en bijbehorende functies kunt u hier doorklikken.

Meer informatie

Medezeggenschap

Onze cliënten en hun familieleden weten zelf het beste wat ze nodig hebben. Dus is het logisch dat ze hierover meepraten. Triade heeft daarvoor verschillende vormen van medezeggenschap.

Meer informatie

Geschiedenis

Pionieren in de polder. Kenmerkend voor Flevoland. Maar ook kenmerkend voor Triade. Ooit begonnen met één locatie in Emmeloord. Dertig jaar later uitgegroeid tot een organisatie circa 100 locaties in heel Flevoland.

Meer informatie

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best om ons werk goed te doen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Als dat zo is, willen we dat graag weten.

Meer informatie

Onze locaties

Triade is met circa 110 zorglocaties en sociale ondernemingen goed vertegenwoordigd binnen Flevoland en haar nabije omgeving. In onze locatievinder op Google Maps krijgt u snel overzicht met namen, adressen en contactgevens.

Meer informatie

Nieuws

Bij een grote zorgorganisatie als Triade gebeurt er veel. Met dit Nieuws houden wij u graag op de hoogte van het reilen en zeilen binnen en buiten onze organisatie.

Lees verder