Donderdag 15 november is het zover. De bewoners van de Boogstraat verhuizen naar onze nieuwe woonlocatie het Homerusplein in Almere Poort. Daarna stromen ook cliƫnten van andere Triade locaties in die toe zijn aan een volgende stap in hun ontwikkeling.

De bouwvakkers zijn vertrokken uit het pand. Installateurs en schilders werken hard om volgende week alles klaar te hebben. En ook onze medewerkers doen er alles aan om cliënten te ondersteunen in deze spannende tijd.

Thuis voelen

Cliënt Maria kan niet wachten om te verhuizen. Ze kijkt vooral uit naar ontmoetingen met andere bewoners, die plaats kunnen vinden in de inloop van het appartementencomplex. “Ik vind het leuk als er gezelligheid is, een goeie sfeer en contact met anderen. Dat kan aan het Homerusplein.”

Marie zoekt nog nieuwe buren

Aan het Homerusplein zijn nog enkele éénkamer appartementen beschikbaar. We begeleiden je vanuit je eigen studio. De zorgvraag is afhankelijk van je zelfstandigheid en behoefte aan zorg. Het gaat er dus vooral om wat je zelf wilt bereiken. Triade helpt je ontdekken wat je kan!

Om op deze locatie te mogen wonen heb je een WLz indicatie VG 3 of hoger nodig.

Bekijk voor meer informatie onze folder of neem contact op met onze afdeling intake via 088 – 3232 132.