ALMERE – Om leerlingen de veelzijdigheid van leren en werken in zorg en welzijn te laten zien, vindt de Studie Experience plaats. MBO-scholieren van alle niveaus kunnen gratis dit interactieve event op donderdag 28 november bezoeken om tot een goede studie- of beroepskeuze te komen.

De stand van Zowelwerk is ook te vinden tijdens dit evenement. Triade Vitree, Philadelphia, Woonzorg Flevoland, Kwintes en Zorggroep Almere zijn vertegenwoordigd in deze stand. Deze organisaties willen de leerlingen kennis laten maken met het mooie vak in de zorg.

Innovatieve zorgtechnologie

Er is van alles te doen in de stand: Green Screen: ga op de foto in een zorg- of welzijnsetting van je keuze, loop een parcours met verschillende uitdagingen en er zijn diverse innovatieve technologieën in de stand om live te testen.
MBO-leerlingen zijn tussen 10.00 en 21.00 uur welkom het event te bezoeken in de Topsport hal in Almere Poort. Vooraf registreren is mogelijk. Op die manier worden lange wachtrijen voorkomen. Aanmelden is mogelijk via de website” http://www.studie-experience.nl/almere/. Op deze website is ook aanvullende informatie te vinden over de Studie Experience in Almere.

Inspiratie voor leerlingen

Triade Vitree hoopt leerlingen te inspireren de zorg in te gaan. Onze organisatie biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en jeugd. Ook zijn we actief op het gebied van pleegzorg. We stellen ons graag voor aan leerlingen die de zorg een warm hart toedragen.

Projecten Triade Vitree

Triade Vitree heeft vele mooie projecten, zoals onze sociale ondernemingen waar cliënten aan het werk zijn en waar hard aan productontwikkeling gewerkt wordt. De lancering van het nieuwe product Drip Bags is hier een voorbeeld van. We bieden onze werknemers interessante lezingen en proberen laagdrempelig te zijn door mee te doen aan bliksemstages.