Triade Vitree is gestart met uniek project: Spotlight kids voor jongeren uit het voortgezet speciaal onderwijs. Dankzij een donatie van het mr. Roelsefonds is dit project mogelijk gemaakt.
Met hulp van het mr. Roelsefonds biedt Spotlight buitenschoolse- opvang, activiteiten aan op het gebied van theater en muziek. Iedere dinsdag na schooltijd komen de jongeren vanuit het voorgezet speciaal onderwijs naar Spotlight om activiteiten te doen op het gebied van toneel, dans en zang. Elke woensdag kunnen de jongeren muziekactiviteiten volgen en in de schoolvakanties mogen ze de hele dag komen. Als kers op de taart gaat spotlight kids dit jaar twee keer optredens geven.

Workshops, instrumenten en kostuums

Dankzij de hulp van het  mr. Roelsefonds kan Spotlight de jongeren workshops van professionals aanbieden. Ook kunnen we door de donatie muziekinstrumenten en kostuums aanschaffen om er echt een spetterend optreden van te maken.
Spotlight kids is er voor jongeren uit het voortgezet speciaal onderwijs.

Uiteraard wordt rekening gehouden met eventuele coronamaatregelen.

Mr Roelsefonds

Het mr. Roelsefonds wil de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg. Dit wordt in praktijk gebracht door financiële ondersteuning te bieden aan innovatieve projecten van zorgorganisaties