Zenzo en Lithos sponsoren het pannaveldje bij de woonlocatie aan de Sieradenweg waar nu volop gebouwd wordt. De reden: "We faciliteren graag toevallige ontmoetingen tussen buurtbewoners."
Eén van de wensen voor de woonlocatie aan de Sieradenweg in Almere, was een pannakooi met basketbalmogelijkheid. We zijn heel blij om te kunnen vertellen dat dit mogelijk gemaakt kan worden dankzij Zenzo en Lithos. 

De bedrijven zeggen hierover: "Sport en bewegen zijn manieren om te ontmoeten en verbinden. Als Zenzo Maatschappelijk Vastgoed en Lithos willen we met onze projecten bijdragen in het faciliteren van de toevallige ontmoeting. Omdat we er van overtuigd zijn dat door die ontmoetingen mensen op een gegeven moment vanuit zichzelf op het idee komen om elkaar te helpen of om samen iets te ondernemen. Zo ontstaat er een woonomgeving waar plaats is voor iedereen en waarin individuele mensen, bedrijven en organisaties vanuit eigen kracht en mogelijkheden hun steentje bijdragen. Op het pannaveld kan door sport en beweging ontmoeting en verbinding plaatsvinden; zeker als het veld ook voor de wijkbewoners toegankelijk is."

Wil jij ook bijdragen aan het woongenot van onze cliënten die aan de Sieradenweg gaan wonen? Bekijk dan onze sponsorkavels

Zenzo is een ontwikkelaar van maatschappelijk vastgoed voor wonen, zorg- en onderwijs, en de combinatie daarvan. Meer informatie vind je op de website van Zenzo.

Lithos ontwikkelt en bouwt plekken die er toe doen. De projecten – voor wonen, werken, leren en zorg – zijn er erop gericht om een omgeving te scheppen waar iemand optimaal kan leven en verblijven. Meer info vind je op de website van Lithos.