Dankzij een donatie van 25.000 euro van het mr. Roelsefonds kunnen we voor onze cliƫnten aan de Sieradenweg digitale informatievoorziening aanschaffen. Dit gaat hun leven een stukje gemakkelijker maken.
Door specifieke informatie met cliënten te krijgen cliënten en medewerkers een overzicht van hun leven gedurende de dag, week of maand.  Zo kan het menu van die dag en nieuws vanuit de organisatie gedeeld worden, maar ook welke begeleiders er aan het werk zijn of iets ter ontspanning. Daarnaast kan de informatie op individueel niveau worden gepresenteerd op een device van een cliënt. 
Dit biedt voorspelbaarheid en structuur aan cliënten die het lastig vinden om dat zelf te organiseren. Ook behouden onze bewoners de eigen input doordat de structuur iets is dat samen met begeleiding vormgegeven kan worden. 

Het mr. Roelsefonds heeft een donatie van 25.000 euro toegekend en daarmee kan Triade de informatievoorziening aan de Sieradenweg realiseren. Aan de Sieradenweg wordt op dit moment een nieuwe woon- en werklocatie van Triade gebouwd. 
 
Mr. Roelsefonds heeft als missie het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg. Het fonds wil haar missie realiseren door projecten te financieren voor organisaties die werkzaam zijn de regio Gooi- en Vechtstreek (Almere is net de rand van hun werkgebied) en die actief zijn in de zorg- en dienstverlening voor mensen met een langdurige en intensieve zorgbehoefte. Projecten gericht op sociaal en/of technologische innovatie in de langdurige zorg krijgen daarbij de voorkeur.

Ook interesse om bij te dragen? Lees de mogelijkheden!