Studenten van Landstede hebben een prachtig filmpje opgenomen voor de locaties in de zorg waar zij stage lopen. Ze nemen – letterlijk – hun petje af voor de mensen op de werkvloer.

De studenten volgen bij Landstede Bewegingsagogie. Een bewegingsagoog is iemand die zich bezighoudt met het organiseren, ontwikkelen en aanbieden van een sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal, emotioneel of cognitief gebied.
Bij Triade draaien zij als stage programma’s om cliënten op activiteitencentra en kinderbehandelcentra vitaal te houden. Dat kan op individeel- of groepsniveau zijn. Op die manier ondersteunen ze de afdeling Meedoen en Sport. Ook verzorgen ze in overleg met de locaties en begeleiders van Meedoen en Sport leuke evenementen en projecten op het gebied van bewegen en vitaliteit van de cliënten.
Alle stages van de studenten zijn door de Coronacrisis aangepast. In principe kunnen alle stages dus doorgaan, bijvoorbeeld via interactieve kanalen zoals Familienet en door het verzorgen van Beweeg-ideeën en ander materiaal voor op de woningen.
Triade heeft inmiddels al 15 jaar ondersteuning van stagiairs van Landstede. Het filmpje dat de studenten hebben gemaakt is in grote dankbaarheid ontvangen en wordt ervaren als een hart onder de riem.