“Soms vind ik kiezen moeilijk, dan heb ik hulp nodig van de begeleiding”, zegt een van onze cliënten in het Kwaliteitsrapport 2018. Samen met cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers heeft Triade een kwaliteitsrapport gemaakt. Het is een kleurrijk en beeldend verslag met verhalen, uitleg hoe we onze zorg en dienstverlening organiseren, aangevuld met cijfers.

Samen leren en verbeteren

"Dit kwaliteitsverslag geeft ons waardevolle informatie, tips en adviezen om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat cliënten zelf belangrijk vinden”, licht bestuurder Afien Spreen toe,"we hebben het echt samen gemaakt". Zo kan Triade waar mogelijk waarde toevoegen aan hun leven.

Het is een bijzonder verslag in meerdere opzichten. Naast de dagelijkse zorg voor onze cliënten, stond het jaar 2018 in het teken stond van de inrichting van onze nieuwe organisatie Triade Vitree; de fusieorganisatie van Triade en Vitree. Vanuit Triade Vitree hebben we dit integrale kwaliteitsverslag gemaakt. Maar de focus ligt op de geleverde zorg vanuit Triade. Vitree levert een zeer klein percentage jeugdhulp vanuit de Wlz. Aan de hand van de bouwstenen van het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg wordt de kwaliteit van zorg, maar ook zeker de organisatie, in beeld gebracht.

Download:
Kwaliteitsverslag 2018
Onze kerncijfers 2018