Kom zaterdag 10 maart naar dé jaarlijkse informatie-, activiteiten- en belevingsmarkt ‘Daar wil ik bij zijn’ in het Stadhuis van Lelystad. Maak kennis met het brede zorg- en welzijnaanbod dat Lelystad te bieden heeft. Triade is aanwezig met een stand, ook kunt u speeddaten met onze HR-medewerkers.

Op de markt zijn zorg- en welzijnorganisaties aanwezig die laten zien wat zij kunnen betekenen voor inwoners van Lelystad die ondersteuning nodig hebben op het gebied van zorg en welzijn in de breedste zin van het woord. Naast informatie geven, organiseren de deelnemende organisaties allerlei activiteiten.

Live werken aan je loopbaan

Eenmalig ‘live’ werken aan je loopbaan of op zoek naar vacatures? Pak je kans! Tijdens de informatiemarkt kunt u speeddaten met ervaren loopbaanadviseurs of professionals van zorg- en welzijnsorganisaties met vacatures in Flevoland. Ook onze HR-medewerkers zitten voor u klaar.

Activiteiten

Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor kinderen, zoals een springkussen en een professionele schminker. Er wordt soep verkocht waarvan de opbrengst naar meerdere goede doelen gaat. Daar wilt u toch ook bij zijn!

Meer informatie en een overzicht van alle deelnemers kunt u vinden op www.zowelwerk.nl/daar-wil-ik-bij-zijn.

Informatiemarkt zorg en welzijn
Zaterdag 10 maart
11:00 t/m 15:00 uur
Stadhuis Lelystad