Vanaf 4 februari start Triade in bibliotheek Flevomeer Zeewolde met het Flevo Café. Het team bestaat uit mensen met een beperking, zij krijgen werk wat passend is bij hun talenten. Denk hierbij aan werken in de keuken, bediening en werkzaamheden voor de bibliotheek. In het team is nog plaats voor nieuwe collega's en stagiaires.

In het Flevo Café kunnen gasten genieten van een kopje koffie, thee en een heerlijke taart of lunch. Handig te combineren met een bezoekje aan de winkels of de bibliotheek.

Een Café met een verhaal

Manager Miranda Juckers vertelt: "Het is niet zomaar een kopje koffie of een stukje van de zelfgemaakte appeltaart waar we onze gasten van laten genieten in het Flevo Café. Er zit een verhaal achter. In dit nieuwe dagbestedingsproject van Triade kunnen cliënten zich ontwikkelen, hun talent ontdekken en actief deelnemen aan de maatschappij. Door de ervaring die zij als medewerker of als stagiair opdoen en de waardering die zij krijgen, groeit het vertrouwen in zichzelf en in elkaar. En, we hebben nog plaats, we zoeken nog versterking voor ons nieuwe team!"

Uitbreiding in Zeewolde

Naast de woon- annex dagbestedingslocatie MMM Zorgboerderij heeft Triade met de start van het Flevo Café een nieuwe vorm van Dagbesteding in Zeewolde gerealiseerd. Er wordt nu toegewerkt naar de officiële opening in het voorjaar. Ondertussen is vanaf 4 februari het Flevo Café aan de Kerkstraat 2 in Zeewolde al open voor gasten.

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Jennifer Nortman van de afdeling intake: jnortman@triade-flevoland.nl of 06 82 10 68 20.