Aan de Vermiljoen in Dronten is de eerste paal geslagen voor een nieuwbouwproject van Triade en Bouwbedrijf Heutink. Een woonlocatie voor 25 mensen met een verstandelijke beperking.

Het nieuwbouwproject maakt onderdeel uit van de Hof van Fleur. Het is een nieuwbouwwijk waar groen, natuur en rust belangrijke speerpunten zijn. Triade investeert in deze wijk samen met de Heutinkgroep in gas-loos bouwen. ‘Noaborschap’ staat hoog in het vaandel in Vermiljoen.

Bewoners

Vermiljoen wordt een woonlocatie voor 25 mensen met een verstandelijke beperking. Het gaat om één- en tweekamer appartementen. De bewoners worden door Triade begeleid op alle aspecten van het leven. De zorgvragen variëren van ondersteuning bij de invulling van de dag, psychische vraagstukken tot het omgaan met elkaar.

Verhuizen

De huidige bewoners van Triade aan de Langstraat en het Mergelland in Dronten zullen in de toekomst verhuizen naar de Vermiljoen. Deze bewoners hebben vanmiddag de eerste paal geslagen. Ze kijken er naar uit om straks een nieuwe kamer te hebben en op een mooi terrein te wonen waar ze kunnen genieten van groen, bos en een bijdrage kunnen leveren aan het onderhoud van de gezamenlijke tuinen en het terrein.