De maatregelen om besmetting met het Coronavirus te voorkomen zijn verlengd tot 28 april. Ook voor Triade heeft dit gevolgen.

Het belangrijkste doel is gezond blijven


De maatregelen om besmetting met het coronavirus te voorkomen zijn verlengd tot 28 april en voor scholen zelfs tot 6 mei. Opnieuw een ingrijpend besluit, waar ook wij als zorgorganisatie ons aan moeten houden. Wij realiseren ons terdege dat het opnieuw grote impact heeft voor onze cliënten en hun families en verwanten. Immers, het betekent dat onze eigen genomen maatregelen langer van kracht zijn.
Onze belangrijkste aandacht gaat uit naar de zorg voor onze cliënten en het contact met ouders en verwanten. En natuurlijk de zorg voor onze medewerkers, want zonder hun tomeloze inzet en betrokkenheid is dit onmogelijk.
 
Hoewel de maatregelen nog steeds veel impact hebben blijven we denken in mogelijkheden. Wat kan wel, in plaats van niet. Samen proberen we ons zo goed mogelijk aan de regels te houden. Zo zorgen we er samen voor dat we gezond blijven.
 

Onze maatregelen op een rijtje

Tijdelijk gesloten

  • Dagbestedingslocaties en activiteitencentra voor volwassenen
  • Sociale ondernemingen inclusief onze horecagelegenheden en zorgboerderijen
  • Alle jeugdhulpactiviteiten in het (speciaal) onderwijs
  • Dagbehandeling voor kinderen, inclusief logeren
  • Kinderbehandelcentra (behalve voor kinderen met ouders werkzaam in de vitale beroepen).

In principe GEEN bezoek op onze locaties

tenzij het van essentieel belang is voor het welzijn van de cliënt
Uiteraard dient men bij een mogelijk bezoek klachtenvrij te zijn: Blijf altijd thuis als u niest, hoest en/of koorts heeft.

Met extra alertheid gaan door

  • Alle ambulante vormen van hulp, voor zowel volwassenen als jeugd, inclusief therapie en ouderschapsbemiddeling. Afspraken worden waar mogelijk telefonisch uitgevoerd. Waar nodig zetten we beeldzorg in.
  • Onze woonlocaties voor volwassenen
  • 24-uurs jeugdzorg voorzieningen, inclusief opvang in pleegzorg en gezinshuizen.


Handige links