Bun heeft zich voor drie jaar als partner verbonden aan lunchroom Tante Truus in Almere, de sociale onderneming van Triade. Maandag 16 december heeft Jan Bun een cheque ter waarde van drie jaar commerciƫle begeleiding overhandigd aan Janneke van West.

 “Wij willen als Almeerse onderneming iets terug doen voor de lokale samenleving”, vindt Jan Bun. “Tante Truus maakt onze stad mooier en meer divers. Met ons partnerschap willen we meehelpen om die positie in stand te houden.”
Bun wijst ook op de belangrijke sociale functie van Tante Truus: het bieden van een plezierige en zinvolle dagbesteding in een beschermde omgeving aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking met ondersteuning van Triade.


Een van de acties die voortkomt uit het partnerschap met Bun is een kortingsactie waaraan de AH-supermarkten in Almere meedoen. Ook komt er een publiekscampagne om meer bekendheid te geven aan Tante Truus en krijgt de lunchroom directe financiële ondersteuning. De kortingsactie start in januari. 
Meer informatie over Tante Truus is te vinden op de website.
 
Vlnr: directeur Bun Ontwikkeling Mark Pol, Jan Bun, cliënt-medewerker Kris, coördinator Horeca Triade Janneke van West en cliëntmedewerker Melanie