Bootcamp, fietsen en wandelen zijn de ingrediƫnten van de 7de No Limit Challenge; de recreatieve triatlon voor mensen met en verstandelijke beperking en hun maatjes. Triade was er bij, met 20 deelnemers van het sportprogramma SuperCool!
Dit jaar, bij het ontbreken van de officiële Almere Challenge, is het evenement georganiseerd op het Almeerse terrein van de ASV. Dat betekende dat er voldoende ruimte was om afstand te houden, en iedereen de ruimte te geven om veilig deel te nemen aan dit evenement.

Felbegeerde medaille voor ieder

Het evenement is georganiseerd door de ASV, super COOL!, Triade, Sport Service Flevoland, Sportbedrijf Almere. Er deden 20 deelnemers mee, met ieder een sportmaatje/vrijwilliger. De groep werd corona proof verdeeld in vieren, met ieder een eigen vertrektijd. Eerst de bootcamp, daarna 27 kilometer fietsen en toen nog 7 km wandelen. Bij de finish was er voor ieder de felbegeerde medaille en een goody bag. Een prachtig evenement met een uitdagend sportief element voor ieder!

Lees de ervaringen van Brittany op: https://www.challenge-almere.com/nl/2020/no-limit-challenge-ondanks-corona-groot-succes-altijd-leuk-om-mee-te-doen/

foto: (c) One-leg-Photo