De leukste winkel bij de bibliotheek in Emmeloord

KleurKracht is een creatief centrum bij de Flevomeer Bibliotheek Emmeloord. Een kadowinkel, printshop, theemakerij, en creatief atelier.

We verkopen er allerlei producten. Van ambachtelijke kaarsen en bijzondere kralen, tot houten letters en lekkere zeep. En ook leuke muziekdoosjes, badeendjes, eetsetjes, boekensteunen, balpennen, washandjes, puzzels, etc. Maar misschien zijn we wel het meest trots op onze eigen productlijen. We hebben een eigen thee-lijn die we in huis verpakken. We hebben heerlijke wellness producten, zoals badzeep, bruisballen en handzeep met de lekkerste geuren. En voor een geheel andere kijk op de wereld maken we allerlei print artikelen met leuke teksten. Alles is zowel voor de consument als voor bedrijven verkrijgbaar!

Ons assortiment verschilt van week tot week. Het is dus de moeite waard om regelmatig binnen te stappen. Wij zijn een winkel met een bijzonder karakter. Dat is omdat een groot aantal artikelen die wij verkopen worden gemaakt door mensen met een beperking. Ook in de winkel werken mensen met een beperking die professioneel worden ondersteund door medewerkers van Triade.

We zien u graag bij KleurKracht!


KleurKracht
8302 BW Emmeloord
(0527) 63 51 00
kleurkracht@triade-flevoland.nl 
www.kleurkrachtemmeloord.nl

Openingstijden:

Maandag       09:30 uur tot 17:30 uur
Dinsdag       09:30 uur tot 17:30 uur
Woensdag       09:30 uur tot 17:30 uur
Donderdag       09:30 uur tot 17:30 uur
Vrijdag       09:30 uur tot 20:00 uur
Zaterdag       09:30 uur tot 16:00 uur
Zondag       Gesloten