De voordelige oplossing voor het werk dat blijft liggen, maar toch af moet

Heeft u werk dat vaak toch blijft liggen? Werkzaamheden waarbij een extra handje zeer welkom zou zijn? Zoals een mailing in enveloppen doen, sorteerwerk, inpakwerk of eenvoudig productiewerk. Industriade biedt u de helpende hand.

Bij industriade werken mensen met een verstandelijke beperking van 18 tot 60 jaar, onder begeleiding van de medewerkers van Triade. Met ongeveer 20 gemotiveerde medewerkers in een professionele organisatie kunnen we snel en adequaat inspelen op de wensen van de opdrachtgevers, wij zijn groot genoeg om snel een opdracht uit te kunnen voeren maar kleinschalig genoeg om flexibel te blijven.

Wij garanderen

Uw opdracht wordt met de grootste zorgvuldigheid en aandacht behandeld. Wij maken afspraken met u over de levertijd en wensen en houden ons aan de gemaakte afspraken.

Onze deskundige begeleiders zijn ervaren en creatief in het bedenken van oplossingen.

Activiteiten:

  • Verpakken: Spelletjes, boeken, zeep, kaarsen: het kan allemaal door ons verpakt worden. Of het nu om kleine aantallen, bepaalde combinaties of grote aantallen gaat, wij verpakken het snel en adequaat.
  • Assembleren: Monteren en in elkaar zetten van (half)producten, daar draaien we onze hand niet voor om. Met schroefdraad, stickers, plakband, tape en in bepaalde hoeveelheden. We werken regelmatig voor grote organisaties die dit soort werkzaamheden graag uit handen geven. Uiteraard hebben we een goede kwaliteitscontrole op het uiteindelijke resultaat.
  • (Kerst)pakketten: Kerstpakketten in alle soorten en maten. We zijn er in gespecialiseerd om de meeste uiteenlopende pakketten in elkaar te zetten. Of het nu breekbaar is of niet, onze medewerkers pakken het met de grootste zorg in. In kleine aantallen, of grote aantallen: we doen het met plezier!

Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!


Industriade Almere
Omroepweg 12
1324 KV Almere
036 5397960
industriade@triade-flevoland.nl