Triade wil mensen zo zelfstandig mogelijk laten wonen. Zo lang dat kan. Toch ondersteuning nodig? Dan zijn we er natuurlijk! Onbetaalbaar, een plekje voor uzelf. Maar niet zo vanzelfsprekend als u een verstandelijke beperking hebt.

Want: hoe houdt u uw huis schoon? Hoe maakt u iedere dag een gezonde maaltijd? En hoe knoopt u eigenlijk een gesprek met iemand aan? Triade heeft studio’s en appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Waarbij altijd ondersteuning in de buurt is. Een vaste medewerker van Triade biedt deze ondersteuning. Daarbij kijken we naar wat iemand zelf kan of wil leren. Bijvoorbeeld: het appartement netjes en schoon houden, uzelf goed verzorgen, lekker koken of in contact komen met de buren. Zelf al een woning en maar af en toe ondersteuning nodig? Kijk dan bij Ambulante Ondersteuning.

Contacten leggen

Ook kunnen we helpen om contacten te leggen, school of werk te vinden en vrije tijd in te vullen. En bent u er eenmaal aan toe, dan bereiden we u voor op een volledig zelfstandige woonplek.

Voor wie?

Zorg bij individueel wonen is er voor mensen van 18 jaar of ouder met:
• een verstandelijke beperking
• een meervoudige beperking
• moeilijk te begrijpen gedrag
• autisme
• schizofrenie

Mensen met schizofrenie kunnen ook bij ons terecht voor een eigen plek. Kijk bij beschermd wonen.

Methodieken

Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie, noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: BOL/EIM, Rehabilitatie & Herstel, Triple C en Vlaskamp.