Kletsen met huisgenoten, samen tv kijken, eten of leuke dingen doen. En wordt het iets te druk? Dan kunt u ontspannen op uw eigen kamer. Een echt thuisgevoel heerst in de groepswoningen van Triade, met de bijbehorende ondersteuning die nodig is.

Wat is prettig wonen? Een vraag waarop we samen met u het antwoord zoeken. We kijken naar wat u zelf kunt, naar wat u graag wilt leren en hoe familie of vrienden en Triade u daarbij kunnen helpen. Denk aan boodschappen doen, koken, contacten leggen met buren en huisgenoten en goed voor uzelf zorgen. Maar we ondersteunen ook om keuzes te maken, beslissingen te nemen en ritme te geven aan de dag. Het gaat om leerdoelen die passen bij de leeftijd en ontwikkeling.

Eigen en gezamenlijke ruimte


Triade heeft groepswoningen voor jong en oud, door heel Flevoland. In de groepswoning heeft u een eigen zit- en slaapkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer voor ontmoeting met huisgenoten. Op de medewerkers van Triade kunt u elke dag een beroep doen.

Voor wie?


Zorg bij groepswonen is er voor mensen met
• een meervoudige beperking
• moeilijk te begrijpen gedrag
• autisme
• een verstandelijke beperking

Methodieken


Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie, noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: BOL/EIM, Rehabilitatie & Herstel, Triple C en Vlaskamp.

 

Bachweg 19 Almere