header

Begeleid wonen

Zorg bij individueel wonen

Onbetaalbaar, een plekje voor uzelf. Maar niet zo vanzelfsprekend als u een verstandelijke beperking hebt. Want: hoe houdt u uw huis schoon? Hoe maakt u iedere dag een gezonde maaltijd? En hoe knoopt u eigenlijk een gesprek met iemand aan? 

Lees verder

Zeer intensieve zorg

Een vertrouwde omgeving. Waar u zich thuis voelt. En u grip hebt op uw eigen leven, hoe groot of klein dit ook is. Waar begrip is voor de ondersteuningsvragen. We vinden altijd een passende woning.

Lees verder

Zorg bij groepswonen

Triade heeft groepswoningen voor jong en oud, door heel Flevoland. In de groepswoning heeft u een eigen zit- en slaapkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer voor ontmoeting met huisgenoten. Op de medewerkers van Triade kunt u elke dag een beroep doen.

Lees verder

Zorg voor senioren

Een potje bingo, koffiedrinken bij de buurvrouw of lekker in huis bezig zijn. Wat u ook graag doet, prettig wonen en genieten van uw oude dag staan voorop. Wij gaan er vanuit wat u zelf wilt en kunt en ondersteunen u om actief te blijven. Dat houdt u geestelijk en lichamelijk fit en zelfstandig.

Lees verder

Schizofrenie en beschermd wonen

Een veilige en prikkelarme woonomgeving, met aandacht, continuïteit en structuur. Waar lotgenoten en begeleiders uw gedrag herkennen en accepteren. Waar u in uw waarde wordt gelaten en uw eigen leven kunt leiden.

Lees verder