Heeft u ondersteuning nodig, dan kijken wij samen met u welke vorm het beste bij u past. We kijken dan ook meteen wanneer u kunt starten. Als dat niet meteen kan, komt u op de wachtlijst. Wilt u in aanmerking komen voor een alternatieve oplossing op korte termijn? Dan kunt u samen met onze consulenten bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Stand van de wachtlijst

Wachtlijsten veranderen per dag door nieuwe aanmeldingen of plaatsingen, hierdoor is het niet mogelijk om een totale actuele wachtlijst op deze site te plaatsen. Wilt u meer weten over onze lokaties of de wachtlijsten? Neem dan contact op met één van onze consulenten via telefoonnummer: 088 - 32 32 132.

Afhankelijk van de doorstroom van de locatie kan de wachttijd verschillen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, of bellen naar 088 - 32 32 132.

Cliëntondersteuning WLZ

Mensen die recht hebben op langdurige zorg (met een Wlz‐indicatie) kunnen hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg.
Klik hier voor meer informatie

Onze locaties

Triade is met circa 110 zorglocaties en sociale ondernemingen goed vertegenwoordigd binnen Flevoland en haar nabije omgeving. In onze locatievinder krijgt u snel overzicht met namen, adressen en contactgevens.
Klik hier voor onze locatievinder