'Mijn dochter voelt zich hier op haar gemak'

Zeer intensieve zorg

Een vertrouwde omgeving. Waar je je thuis voelt. En je grip hebt op je eigen leven, hoe groot of klein dit ook is. Waar begrip is voor de ondersteuningsvragen.

Zo laat een woning van Triade voor mensen die zeer intensieve zorg nodig hebben, zich het beste omschrijven. Triade heeft verschillende van dit soort woningen in Flevoland. We vinden altijd een passende woning.

Een prettige woonomgeving
Samen met u, uw familie en vrienden creëren we een prettige woonomgeving en een leven waarop u zoveel mogelijk invloed hebt. Hoe we dat doen? Met activiteiten die zintuigen prikkelen: ruiken, voelen, zien en horen. Onze deskundige en ervaren medewerkers houden de ontwikkeling van de cliënt in de gaten en stimuleren die. Daarbij maken we gebruik van alle expertise die we in huis hebben. Want als het nodig is, vragen we extra hulp van een gedragsdeskundige, logopedist, fysiotherapeut of ergotherapeut.

Nog niet uit huis, maar liever nog thuis blijven wonen? In uw eigen huis, een omgeving die u kent en vertrouwt? Ook dat is mogelijk met VPT. U heeft daarbij de zorg in eigen regie. Wilt u bijvoorbeeld meer leren over persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken, sociale contacten, werk, school of vrije tijd? Triade helpt verder, maar u blijft eigen baas.


Voor wie?
Zeer intensieve zorg is er voor mensen met
• een meervoudige beperking
• moeilijk te begrijpen gedrag
• autisme
• een verstandelijke beperking
• schizofrenie
• een psychische beperking


Methodieken
Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie, noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: BOL/EIM, Rehabilitatie & Herstel, Triple C en Vlaskamp.

Direct beschikbaar
We hebben een woning die direct beschikbaar is. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Vragen?
mail ons