Hulp bij opvoedproblemen

Ongewenst gedrag binnen uw gezin dat u niet thuis kunt brengen. Het niet willen eten bijvoorbeeld, of onverklaarbare driftbuien. 

Triade helpt ouders van en kinderen met bijvoorbeeld ADHD, autisme of een ontwikkelachterstand een antwoord te vinden op opvoedvragen. Zij werken samen met u aan een oplossing. Thuis. In de alledaagse omgeving. Triade heeft gespecialiseerde, pedagogische kennis in huis en kan ondersteunen als een gezin dreigt te ontwrichten. Iemand die de handvatten aanreikt om rust en vertrouwen terug te brengen.

De begeleiders van Triade nemen uw gezinsleven niet over, maar boren uw kracht en die van het gezin aan. Zo krijgt u de controle over het dagelijks leven terug en lukt het u om uw gezin weer normaal te laten functioneren.

Zelfvertrouwen
Wat goed gaat is het uitgangspunt, niet dat wat misgaat. Als een kind wel goed eet, maar ’s avonds niet naar bed wil, dan is het eetsucces het vertrekpunt voor de hulpverlening.

Voor wie?
Ondersteuning bij opvoedproblemen is er voor gezinnen met opvoedproblemen.

Methodieken
Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie, noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodiek die we gebruiken: Gezin Centraal.

 

 

Vragen?
mail ons