'Het is ons gelukt!'

Moeder & kind zorg

Opvoeden is een kunst en gaat niet altijd vanzelf. Als moeder komt er veel op je af. Hoe zorg je zo goed mogelijk voor je kind en hoe voed je het op?

Bij je thuis in Flevoland kan Triade jou helpen als je hierin bent vastgelopen.

We helpen jou, door jezelf en jouw kind te ondersteunen in de opvoeding. Maar ook om je huishouden te runnen en rond te komen. Het belangrijkste: een hechte band opbouwen met je kind.

We helpen je om structuur en houvast in de dag aan te brengen. We leren je om inzicht te krijgen in de behoeften van je kind. Wat doe je wanneer. En hoe hou je tijd voor jezelf en cijfer je je kind niet weg, om de balans vinden! 

Je kijkt bijvoorbeeld altijd om 8 uur naar Goede tijden Slechte Tijden en je wilt daar heel graag ongestoord naar kijken. Wij helpen je dan om een planning te maken, zodat jij en je kindje voorbereid zijn op een half uurtje genieten. Kortom, we leren je omgaan met het leven met een kind. 

Als de vader deel uitmaakt van het gezin, betrekken we hem ook in de begeleiding.

Moeder & Kindzorg is er voor
- (Aanstaande) (tiener)moeders met of zonder verstandelijke beperking

Hoe kom jij in aanmerking voor deze dienst voor moeder én kind
- Geldige beschikking en/of indicatie. Heb je hulp nodig om een beschikking en/of indicatie aan te vragen, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij MEE.
- Gemotiveerd zijn om iets te willen leren

Methodieken
Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf dingen doen. Het versterken van eigen kracht en regie noemen we dat. Dit uitgangspunt staat centraal in de wetenschappelijk bewezen methodieken die we gebruiken: Gezin Centraal en BOL/EIM.

Moeder & kind zorg:
- Heeft geen crisisplaatsing
- Geeft ondersteuning bij jou thuis


Vragen?
mail ons