Triade, met elkaar

Chelsea

Chelsea: ‘Ik kan zelf voor de kleine zorgen! Door de ondersteuning die ik krijg gaat het heel goed. Ik ga met hem lekker wandelen, boodschappen doen etc. zoals andere moeders ook doen.’

Moeder & Kindhuis

Als (aanstaande) tienermoeder komt er veel op je af. De verzorging en opvoeding van je kleintje is een leuke, maar ook zware taak. Als je een lichte verstandelijk beperking of psychiatrische aandoening hebt, kan het een te zware taak zijn voor jou alleen. Voor deze jonge moeders heeft Triade Boschhuis een Moeder & kind huis. Daar kun je al tijdens je zwangerschap terecht. Daarna kun je er samen met je baby wonen en krijg je ondersteuning bij de verzorging en opvoeding. In het Moeder & kind huis heb je je eigen woonruimte. Samen met de begeleiders maak je afspraken over waar je hulp bij nodig hebt. Je kunt er blijven tot je de zorg alleen af kunt of er een goede plek met begeleiding voor jou en je kind is gevonden. De meeste moeders en kinderen blijven tot de eerste verjaardag bij het Moeder & kind huis.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de indicatie? Neem gerust contact op en vraag naar één van onze cliëntadviseurs.

Woont u in Almere?
Bel (036) 535 80 11

Woont u in Dronten, Lelystad of Zeewolde?
Bel (0320) 22 77 74

Woont u in de Noordoostpolder of op Urk?
Bel (0527) 20 85 55

Zie hierbij ook: