Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Want zorg maakt mensen afhankelijk. Dat willen we niet. Wij helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen. En zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is. Want hoe meer een mens zélf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. En hoe meer hij zichzelf kan zijn. Triade helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Thuis, op school of bij het werk. Dát maakt het leven waardevol.

 • Zo begon het

  Triade begon met één kinderdagverblijf voor kinderen met een verstandelijke beperking en groeide uit tot een organisatie met 130 locaties in Flevoland.
  meer...

 • Zo zijn we georganiseerd

  Triade is onderverdeeld in meerdere stichtingen. Ze worden bestuurd door Stichting Bestuur en Toezicht Triade. En handelen alle onder de naam Triade.
  meer...

 • Gezonde organisatie

  Genoeg bewegen, goed eten en voldoende ontspanning. Met een vitaliteitsprogramma helpt Triade cliënten én medewerkers om gezond te leven.
  meer...

 • De methodieken van Triade

  Wat we ook doen, Triade werkt bij alle hulp met wetenschappelijk bewezen methodieken. Centraal uitgangspunt van alle methodieken is het versterken van eigen kracht en regie van cliënten. We leren en verbeteren.
  meer...

 • Expertisecentrum

  Het expertisecentrum heeft een variatie aan disciplines en specialisten. We bieden vanuit de verschillende vakgebieden en invalshoeken kennis en coaching.
  meer...

Vragen?
mail ons